Wpis z mikrobloga

@gumis112211: fajna akcja ale z roku na rok coraz gorzej
Na poprzednim koncie juz 2 razy musieli mi zmieniać osobę która wylosowałem bo się nie wywiązała z zadania
  • Odpowiedz
  • 1
@kopek

fajna akcja ale z roku na rok coraz gorzej

Na poprzednim koncie juz 2 razy musieli mi zmieniać osobę która wylosowałem bo się nie wywiązała z zadania

Jeszcze więcej wymagań, wykopek wytrzyma i dalej będzie uważał to za zabawę, przy której się dobrze bawi. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Jeszcze więcej wymagań, wykopek wytrzyma i dalej będzie uważał to za zabawę, przy której się dobrze bawi.

@Rabe: dlaczego ja nie miałem żadnych problemów z paczką? Jak coś to są tu panie, które chętnie pomogą.
  • Odpowiedz
  • 0
dlaczego ja nie miałem żadnych problemów z paczką? Jak coś to są tu panie, które chętnie pomogą.

@przegro_pisarz: Cieszę się, że sobie radzisz!

• Odpowiedz
  • 3
@faramka W sumie wkurzają mnie te warunki. Po 6 latach na wykopie nie łapię się nawet na lite, bo rzadko kiedy sam coś wrzucę na mirko, raczej gadam z ludźmi na podane przez nich tematy. Jak widać, to zbyt mało¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@arpi: ja w ogóle mało tu bywam w ostatnim czasie, ale pamiętam, żeby wrzucić odpowiednią ilość wpisów ¯\(ツ)/¯

• Odpowiedz
@nemo007: fajna inicjatywa, jak znajdę robotę i troszkę podgonię z finansami to chętnie bym taką paczkę zrobił - a jak się nie uda to w przyszlym roku moze bedzie los dla mnie laskawszy, ale inicjatywa super
  • Odpowiedz