Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 68
@1-1-1-1: czyli mówicie że baba się tak spakowała że nie jest wstanie podnieść własnej walizki i ma o to pretensje do całego świata? Pogratulować. Jeszcze niech ma pretensje że chodzi głodna bo nie zjadła śniadania a nikt jej nie oddał swojej kanapki na ulicy.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: wczoraj jechałem w przedziale z 4 sympatycznymi Grazynkami Ok 50lat i każdej z uśmiechem na ustach pomogłem z bagażem. Jakbym zobaczył taką witaminkę to sam bym w-----l nogi i patrzył jak walczy z opresyjnym patriarchatem xd
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Mogła poprosić ładnie xD
To jak kiedyś jakaś lewaczka się zesrała, że musiała stać w pociągu bo kupiła bilet bez zapewnionego miejsca siedzącego bo jechał pełny i nagrywała tiktonga czy inne insta sotry jak faceci siedzą a ona biedna stoi. Roszczeniowe i głupie. Równouprawnienie z przywilejami konserwatywnymi dla kobiet plus czytanie w myślach. Pewnie jakby poprosiła jakiegoś chłopa to by jej ustąpił miejsca. xD Tutaj też odklejka. Tatuś beciak
  • Odpowiedz
@1-1-1-1 ja generalnie to jak jakas dziewczyna bylaby mila to bym pomogl, ale jakby uwazala ze jej sie to nalezy a ja mam wobec obcej baby jakis obowiazek, no to bym pomocy nie zaoferowal.

Pare razy mojej rozowej w pociagu ktos torbe wielka pomogl nosic, ale ona to mila i urocza dziewczynka i na dodatek kulturalna, wiec nikt problemow nie robil raczej xD
  • Odpowiedz