Wpis z mikrobloga

To mnie r---------a, że prawie zawsze jak gadam z laskami to mówią, że wszystko będzie dobrze w ich życiu bo afirmacje, energie, horoskopy, przyciąganie itd.

Jak ja bym też chciał być tak skrajnie głupi i sobie żyć w błogiej nieświadomości i szczęściu dzięki tej głupocie.

#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #kobiety #pieklomezczyzn #zwiazki #heheszki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MakiawelicznyAltruista mam tak samo. Czasem zazdroszczę ludziom którzy wierzą, mogą myśleć że zawsze jakiś absolut jest po ich stronie. Ja mam świadomość, że jestem tylko pyłem na kawałku skały w kosmosie i zdany jestem tylko na siebie
  • Odpowiedz
@I-____-I: A to ja wiem, że ile ona by nie naodwalała w życiu to zawsze i tak jej się upiecze i facet ogarnie jej bałagan.

Ja znam lalskę którą ścigają za podatki, ma kary w milionach, no to nie może pracować bo od razu by jej zajęli kasę. No to zgadnij co?

Znalazła faceta, który ją utrzymuje i żyje z nim.

Ja jestem przystojnym facetem, a w życiu nie byłbym
  • Odpowiedz
wszystko będzie dobrze w ich życiu bo afirmacje, energie, horoskopy, przyciąganie itd.

ile ona by nie naodwalała w życiu to zawsze i tak jej się upiecze i facet ogarnie jej bałagan.

@MakiawelicznyAltruista: Sam sobie wyjaśnileś. To afiromowanie i przyciąganie ma na celu sprowadzenia faceta, który ogarnie jej bałagan ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak widać dla nich to często działa, więc w to wierzą.
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi xd równie dobrze mógłbyś napisać ten post o ludziach obu płci wierzących w dowolnego boga

nie ma za bardzo znaczenia czy to odklejka jeśli danej osobie to pomaga i skoro danej osobie to pomaga (nawet przez placebo) to wychodzi na tym lepiej niż Ty xd i to wszystko
  • Odpowiedz
Ostatnio jadę rowerkiem przez lasek Kabacki a tam laska na biało ściska się z drzewem a obok stoi jej huop z miną taką że aż śmiechem parsknąłem. Nie wiem skąd laski biorą te bzdury, a potem jeszcze w nie wierzą...
  • Odpowiedz