Wpis z mikrobloga

@10129: Chyba tak, @drakan8 Czy przy klonie czy i tak byla lipa ale obrzydzenie to chyba po duloksetynie mam albo klonie. Mam czasem luki w pamieci nie wiem co gdzie polozylem czy wzialem rano leki raz nie wzialem i chyba dwa dni pod rząd zamiast 30 albo 60 bralem po 120mg i klon 2mg zasypialem w poludnie budzilem sie odbijalem sie jak pijany jak zszedlem siostra sie przestraszyla rozszerzone
  • Odpowiedz
@Wiejski_Penetrator: flaka / zanik libido pewnie masz po duloksetynie bardziej. nie aby benzo nie mogło robić z tym problemów, ale są mniejsze z mojego doświadczenia a antydepresanty 'kastrują'.

Mam czasem luki w pamieci nie wiem co gdzie polozylem czy wzialem rano leki raz nie wzialem

a to już może być wina klona, benzo działa hamująco na tworzenie wspomnień.
  • Odpowiedz
@Wiejski_Penetrator: To fakt wraca, tylko przy odstawce klona to pamiętaj nigdy CT, jeśli łykasz powyżej 30 dni, bo będzie bardzo nieciekawie, nie dość że objawy odstawienia pojawią się dopiero po 5 dniach, bo taki ma mniej więcej okres półtrwania, to jeszcze potrafią być mocno p--------e, od fest nasilonych lęków, po padaczke
  • Odpowiedz