Wpis z mikrobloga

@rozrabiam: brakuje mi czasów, w których frekwencja wyborcza wynosiła 40% a większość ludzi miała wyebane w politykę bo nie była warta uwagi, wszelkie korwinoidy rozbijały się o próg wyborczy, a dzisiaj każdy debil musi otworzyć mordę i wypowiadać się na każdy temat chui wie po co no i mamy tego efekty - frekwencję wyborczą na poziomie 70-80% i Brauna wykrecającego 1,2 mln głosów.
  • Odpowiedz
@Basiura89: a czego Ty się spodziewałeś?
Jedyne co się zmieniło to jest to, że tylko więcej klaunów wchodzi do sejmu, już wolałem czasy w których frekwencja wynosiła 40% i klauny rozbijały się o próg wyborczy
  • Odpowiedz
brakuje mi czasów, w których frekwencja wyborcza wynosiła 40% a większość ludzi miała wyebane w politykę bo nie była warta uwagi, wszelkie korwinoidy rozbijały się o próg wyborczy, a dzisiaj każdy debil musi otworzyć mordę i wypowiadać się na każdy temat chui wie po co no i mamy tego efekty - frekwencję wyborczą na poziomie 70-80% i Brauna wykrecającego 1,2 mln głosów.

@NaczelnyWoody: Fakty, ja już 20 lat temu mówiłem
  • Odpowiedz
  • 4
@rozrabiam ale w sumie dużo ludzi tak myśli, bo przyjdzie jakieś mityczne NATO czy usa. Jednak głównie to my będziemy się bronić.

Zresztą nastawianie że Polska nie wyśle żołnierzy na Ukrainę też dużo o Polsce mówi sojusznikom.
  • Odpowiedz
@Basiura89: a czego Ty się spodziewałeś?

Jedyne co się zmieniło to jest to, że tylko więcej klaunów wchodzi do sejmu, już wolałem czasy w których frekwencja wynosiła 40% i klauny rozbijały się o próg wyborczy

@NaczelnyWoody: Barusia to akurat jedenz tych typów od konfiarksich i braunowskich klaunów w sejmie xd
  • Odpowiedz