Aktywne Wpisy

MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
SzubiDubiDu +67
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

A to ryzyko, że go zgarną i na front wyślą.
Tak czy inaczej patologia straszna. Kacapy się na bank cieszą z tego, że u nas takie nastroje anty-ukraińskie się pojawiły.
@andbatros: A jak maja to zrobic jak nie maja tablic?
Komentarz usunięty przez moderatora
BTW za dewastacje mienia i kradziez to bym lapy ucinal przy samej dupie.
@andbatros: zawsze mogą przerejstrować samochód na Polskie tablice. Kunra 3 lata są, a płacą podatki za samochód jak i też ubezpieczenie na ukrainie, przez co Polska traci.
W Austrii się nie pi#@%@, i po pół roku dostajesz mandat 3k eur za brak przerejestrowania, a jak znów cię złapią - to k
@andbatros: na allegro może kolekcjonerskie zamówić. w parę dni ma tablice bez wychodzenia z domu.
Tak się robi jak zgubisz albo ukradną blachy, zamiast w WK płacić 120zł i czekać 3 tygodnie na nowe tablice gdzie teoretycznie bez tablicy nie możesz jeździć, zamawia
@andbatros: Czemu mają się cieszyć z zabranych tablic? Jeżeli ktoś wróci i go złapią a potem wyślą na front to będzie kolejny Ukraiński żołnierz, który strzela do kacapów?
@qyk: na współpracujących z nazistami Polaków.
Kto wie, może i on wypowiadał znane słowa "W imieniu Polski Podziemnej skazuję cię na śmierć za zdradę Ojczyzny!"
@VZee aa faktycznie! Zapomniałem, że mam taką moc, by zmienić to (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Już piszę zmiany w ustawie