Wpis z mikrobloga

• 231
@josedra52: Za każdym razem jak to oglądam to jestem pełen podziwu dla tego kolesia. Nie dał się ponieść i wyszedł z tego bardzo kulturalnie, jednocześnie lekko jej pocisnął za bycie oszukistką.
  • Odpowiedz
@Lumberjack91 @KataklizmModeOn @galicjanin @xenux @KataklizmModeOn @projektant_doktorant

Najlepsze jest to, ze gdyby tak było w druga strone, czyli zalozmy jakas rolniczka by zaprosila na podstawie listu i fejkowego zdjecia jakiegos mezczyzne,.ktory by zalozmy okazal sie 40-50kg ciezszy, to wsciekle macice w komentarzach na facebooku by temu chłopu żyć nie dały.

A tak? Wiele kobiet nawet broniło tą typiare, że przecież wyglad nie jest najwazniejszy, ze liczy sie
  • Odpowiedz
@Volantie: No Grzesiu miał wtedy p--------e - miał po listach wybrane 2 pewniaki, a oba zamiast normalnych lasek - dość mocno przy kości, ta ze zdjęcia to gabarytowo, że użyję rolniczej specyfiki - typowy tucznik. Druga "pewniaczka" też miała zdjęcie aktualne :) Choć wtedy z pozostałych kandydatek wybrał naprawdę fajną wydawało się dziewczynę z Bieszczad - Dorotkę, tak związek ten nie przetrwał próby czasu.

@xenux W tej materii nic
  • Odpowiedz
@KataklizmModeOn: i setek kobiet, kiedyś tez mi przyszedł „wioślarz atleta” po awf który był tak gruby że nie był w stanie mi dostąpić kroku a miałam szpili na sobie :) już nie mówiąc o zakolakach którzy na zdjęciach mają piękne włosy a na żywo pasy startowe
  • Odpowiedz