Wpis z mikrobloga

spedzilam noc na sorze bo moj kolega stwierdzil, ze to bedzie mega meskie i zabawne jak bedzie sie smial z kiboli w przejsciu podziemnym na stacji lodz widzew🫡🫡🫡 nie polecam
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saintie: chłop zagrał kartą i przegrał. Sam raz szedłem z dziewczyną po pijaku przez miasto nocą i włączył mi się tryb kozaka samca alfa. Wiem że jej się to bardzo podobało. Na szczęście przez całą drogę nie spotkaliśmy nikogo, była 3 w nocy. Dopiero na drugi dzień zrozumiałem jakie to głupie. Także chłopa twojego rozumiem i współczuję podwójnie (dostał w banie i stracił w oczach samicy).
  • Odpowiedz
  • 0
@damianooo8 ale on nie byl pijany i nie chcial sie bic, tylko problem jest taki, ze myslal, ze przeciez nic sie nie stanie i mam sie ogarnac jak mu mowilam zeby nic nie gadal i sie nie smial, taki typowy kozak, on nie mial kontaktow z zadna patola nigdy i nie czai, ze jak ktos jest pijany/ nacpany to tylko czeka na zaczepke no i dostal w leb🤷🏼‍♀️ jak dla mnie,
  • Odpowiedz
@saintie To dobry ananasik ten ziomek sie trafil bo to sie trzeba serio postarac zeby jako kompletny random bez zadnego zwiazku z pileczkowym swiatem dostac w bidon od kiboli l0l ja od lat sb jezdze na mecze po pl i po europie i never nawet nikt mn nie zaczepil mimo ze mialem na sb nie raz barwy innego klubu wiec ten ziomix musial sie serio postarac zeby wpierd0l zaliczyc, propsik dla
  • Odpowiedz
  • 0
@moglesznamizjednejwazy najwiekszym problemem jest to, ze oni szli grupa i wiele osob go zignorowalo to ten darl jape dalej i sie smial, ja juz prawie na samej gorze schodow bylam jak go tam ktorys tak walnal ze polecial ze schodow, wiec chcac nie chcac sam sie baaaardzo prosil i taka jest prawda, jakby nie dostal to pozniej cale zycie by opowiadal wszystkim, nawet wnukom, ze 50 kiboli go nie pobilo jak
  • Odpowiedz