Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +11
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

#wojna
@LuznaPusi pisalem o tym wyzej. Dla panstwa i calej mobilizacji to raczej bedzie bez znaczenia, bo poza NATO ucieknie garstka.
Natomaist kto mial uciec juz to zrobil. Raczej garstka bogatszych pokupowala domy w Hiszpanii czy Wloszech.
mieszkam akurat 20min od granicy i zaraz za granicą (jak i dalej) mam rodzinkę więc w takiej sytuacji jadę tam i się kitram
przecież np. szwaby nie będą chodzić od mieszkania do mieszkania w całym kraju i szukać gdzie są polacy sznela nach front
Pod Ukraina stali bo liczyli ze Ukriancow zastrasza. Nie pyklo.
Tego bledu juz drugi raz nie powtorza.
A nawet jakby to co ludzie zrobia? Porzuca prace i domy i uciekna? A ruskie moga tak stac i straszyc i
Ja nie do końca rozumiem jakie powinienem mieć obawy. Po pierwsze zajęcie miasta gdzie mieszka 600 000 ludzi, może być trudne. Myślę, że wrogie wojska mogą dojść do miasta, część
Od razu zacznie sie tez mobilizacja "swiezakow", wlasnie po to by zdazyc ich wyszkolic mozliwie dokladnie. Optymalnie byloby jakby byly 3 miesiace czasu.
Wojska sojusznicze nie przysla piechoty do walk na wyniszczenie.
Niewykluczone tez ze niebawem rusza inne duze szkolenia czy pobor, by szkolic sie juz przed wojna a nie
@Aster1981: ci rozsądniejsi właśnie uciekną, a kacapy nie mogą stać w miejscu rok
@Aster1981: No to w porę się obudziliście w tej Polsce xD U mnie pobór został przywrócony w 2014 roku jak Rosja zajęła Krym. Na dzień dobry jest 20k zawodowych żołnierzy + wojska amerykańskie + wojska niemieckie + >100k rezerwistów. W razie ataku - Polska dołączy na pewno - czy
Jesli chodzi o pobor to sie wcale nie obudzilismy, nie do konca. Sa dobrowolne "wakacje z wojskiem" ale to moze 15-20 tys osob rocznie.
Mamy jednak rezerwe z czasow poboru, kilkaset tys ludzi do szybkiej mobilizacji.
@LuznaPusi oczywiscie ze kacapy moga stac i stoja znacznie dluzej. NATO ponad rok juz ostrzega
@Aster1981: To skoro zostaną szybko zatrzymani - to po co gdzieś uciekać? Skoro zostaną szybko zatrzymani, to po co kogoś mobilizować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aster1981: Czy ta mobilizacja jest z nami teraz w pokoju?
XDDD
@Aster1981 w żadnym wypadku nie straszy tylko uspokaja. Dlatego dzień w dzień od paru lat n--------a dziesiątki komentarzy. XD
źródło: 1000045023
PobierzTyp jest odklejony, zobacz screena wyżej. On n--------a tego typu komentarze dzień w dzień.
Najlepsze jak kiedyś mi mówił, że jego nie powołają na szweja, bo ma ważne stanowisko w pracy. XDDD