Aktywne Wpisy

marek2092 +198
#mecz tak narzekacie na Borasa, ale ja tam lubię jak on se komentuje, żywo od 1 minuty nie zamula, nawet jak nudny mecz jest on próbuje budować emocje darciem mordy. Wyluzujcie to tylko komentarz do meczu

umorusany_w_kale +17
#mecz #stadionowejedzenie
Cheeseburger, frytki i woda na Francja - Maroko
FIFA World Cup 2026
Cena 34$ (~129 PLN)
Cheeseburger, frytki i woda na Francja - Maroko
FIFA World Cup 2026
Cena 34$ (~129 PLN)
źródło: 20260709_233941
PobierzOcena
- 1 75.1% (139)
- 2 14.1% (26)
- 3 3.2% (6)
- 4 1.1% (2)
- 5 6.5% (12)

Więc jest tak, mam zespół aspergera co oznacza ze jestem dobrym aktorem. Wielokrotnie udawałem bezdomnego jednocześnie pracując w korpo żeby zobaczyć jak ludzie zareagują. Z aspergerem jest ten problem ze jak zakladasz maske to kompletnie wchodzisz w role zapominajac kim jestes. A wiec na potrzeby eksperymentu stalem sie bezdomnym. Ale tak hardkorowo.
Ciężko się wraca do domu po czymś takim. Zwykłe sprzęty jak pralka i lodówka. Prąd, światło.
TL:DR "normalni" ludzie pluli na mnie, inni bezdomni zaoferowali żarcie jak zdychałem z głodu bo w eksperymencie nie ma granic. Cienka jak jedwab jest granica człowieczeństwa.
#eksperyment
@clankershrink: a co ci zdiagnozowali?
@bartja:
źródło: nm
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@clankershrink: To nie jest zespół aspergera a ty nie jesteś dobrym aktorem tylko świrem.
A tak poważnie, zdrówka życzę!
PS. Gdybym udawał bezdomnego, to i tak bym spał w domu - wystarczy wziąć urlop i się krzątać po mieście za dnia, przecież nikomu nie musisz udowadniać że jesteś bezdomnym, wskazywać swoje legowisko czy dobytek :D