@tomekruslan: Matczaka*. Nie nazwałem go fanem, ale na pewno daleko mu do krytyka. Jeśli uważasz, że dyskusja w postaci "włożę komuś w usta tezę, a następnie z dumą ją obalę" jest poważna, to widać nie dorosłeś nawet do kreskówek.
@eduardo-garcia Znam wypowiedzi MaTczaka sprzed jego mainstreamowej kariery i nie potrzebuję usłyszeć od kogoś wypowiedzi nazywającej Tuska niemieckim agentem, żeby wywnioskować jakie ma poglądy. Widzowie zakolaka muszą mieć poglądy wkładane łopatą do głowy, więc nie dziwota, że nie zakumałeś.
Matczak broni najbardziej absurdalnych decyzji tego rządu, ale się nie uśmiecha. Pisze o kursie na poprawę, ale ironicznie. Stosuje nomenklaturę uśmiechniętych w wyniku seryjnych przejęzyczeń, powtarza tezy założycielskie obozu władzy, ale na pewno ma na myśli coś innego. Krytykowanie "symetryzmu" i peany na temat reform Tuska to wypadek przy pracy. (✌゚∀
@eduardo-garcia chłopie, ja wiem że zanim nie powstał kanał zero to nie wiedziałeś co masz myśleć, ale Matczak jest obecny w przestrzeni publicznej od co najmniej sześciu lat a ty mi wrzucasz jakieś pierdy z zeszłego roku
@zagubionychromosom: łuhuhu patrzcie, etykietuję ludzi, bo głowa mnie boli, że ktoś może mieć podobną opinię w danym temacie co jakaś zmyślona frakcja, bez należenia do zmyślonej frakcji
#kanalzero #bekazpisu #polityka
źródło: temp_file8474875119840702852
Pobierz@eduardo-garcia: dobrze, że chociaż potrafisz siebie określić. Gratuluję
Dają czas każdemu. Nie każdy chce skorzystać. Zdeklarowani lewacy mają swój program. Matczak ma swój program.
@tomekruslan:
Komuna upadła 36lat temu... no, ale w niektórych środowiskach jak widać stare formy nie mogą wyjść z obiegu.
@Distracted93:
Matczak broni najbardziej absurdalnych decyzji tego rządu, ale się nie uśmiecha. Pisze o kursie na poprawę, ale ironicznie. Stosuje nomenklaturę uśmiechniętych w wyniku seryjnych przejęzyczeń, powtarza tezy założycielskie obozu władzy, ale na pewno ma na myśli coś innego. Krytykowanie "symetryzmu" i peany na temat reform Tuska to wypadek przy pracy. (✌ ゚ ∀
Ułłła. Dostałeś w pysk opiniami mecenasa, które idealnie pokazują jak bardzo się mylisz i poszedłeś w ad personam? No kto by się spodziewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomekruslan:
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzoczywiście, a teraz ustaw się w kolejce bo dzisiaj Roman wypłaca pensje