Wpis z mikrobloga

@tomekruslan: Matczaka*. Nie nazwałem go fanem, ale na pewno daleko mu do krytyka. Jeśli uważasz, że dyskusja w postaci "włożę komuś w usta tezę, a następnie z dumą ją obalę" jest poważna, to widać nie dorosłeś nawet do kreskówek.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia Znam wypowiedzi MaTczaka sprzed jego mainstreamowej kariery i nie potrzebuję usłyszeć od kogoś wypowiedzi nazywającej Tuska niemieckim agentem, żeby wywnioskować jakie ma poglądy. Widzowie zakolaka muszą mieć poglądy wkładane łopatą do głowy, więc nie dziwota, że nie zakumałeś.
  • Odpowiedz
@tomekruslan:

Matczak broni najbardziej absurdalnych decyzji tego rządu, ale się nie uśmiecha. Pisze o kursie na poprawę, ale ironicznie. Stosuje nomenklaturę uśmiechniętych w wyniku seryjnych przejęzyczeń, powtarza tezy założycielskie obozu władzy, ale na pewno ma na myśli coś innego. Krytykowanie "symetryzmu" i peany na temat reform Tuska to wypadek przy pracy. (
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia chłopie, ja wiem że zanim nie powstał kanał zero to nie wiedziałeś co masz myśleć, ale Matczak jest obecny w przestrzeni publicznej od co najmniej sześciu lat a ty mi wrzucasz jakieś pierdy z zeszłego roku
  • Odpowiedz
chłopie, ja wiem że zanim nie powstał kanał zero to nie wiedziałeś co masz myśleć

Ułłła. Dostałeś w pysk opiniami mecenasa, które idealnie pokazują jak bardzo się mylisz i poszedłeś w ad personam? No kto by się spodziewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@tomekruslan:
  • Odpowiedz
@zagubionychromosom: łuhuhu patrzcie, etykietuję ludzi, bo głowa mnie boli, że ktoś może mieć podobną opinię w danym temacie co jakaś zmyślona frakcja, bez należenia do zmyślonej frakcji
  • Odpowiedz