@Jabby: Aż rzuciłem okiem co Google o nim mówią. Wygląda na to że jest głęboko wierzący. Ale wygląda też na to że raczej nie stosuje się do wartości swojej wiary.
nie jestem silniczkiem i uważam, że kanał zero to najgorsze co się przydarzyło polskiemu internetowi
@gr0m1t: a ja nie. Uważam, że Zero robi dobrą robotę choćby z reportażami z miejsca akcji, z rozmowami z kandydatami na prezydenta, w punktowaniu funkcjonariuszy dziennikarskich w TVP. Natomiast ich największą wadą jest to, że Mariusze tak łykają jednostronną narrację. Podobnie zresztą jak oglądający TVP czy TVN. Skoro robią materiał o Schnepf, czemu nie ma
@gr0m1t: jeśli dobrze pamiętam sytuację to podałem tam cztery źródła (wśród nich Republikę). Jak się nie ma argumentów to tak właśnie wygląda dyskusja.
#kanalzero #bekazpisu #polityka
źródło: temp_file8474875119840702852
Pobierzźródło: temp_file1218676187975385568
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ojej. Czemu? Bo zapraszają obie strony do dyskusji? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@gr0m1t:
Jeśli Jan Rokita i Rajmund Andrzejczak produkują treści dla Mariuszy, to nazywaj mnie Mariuszem, Barbaro Kurdej-Szatan.
@Turin89:
@gr0m1t: a ja nie. Uważam, że Zero robi dobrą robotę choćby z reportażami z miejsca akcji, z rozmowami z kandydatami na prezydenta, w punktowaniu funkcjonariuszy dziennikarskich w TVP. Natomiast ich największą wadą jest to, że Mariusze tak łykają jednostronną narrację. Podobnie zresztą jak oglądający TVP czy TVN.
Skoro robią materiał o Schnepf, czemu nie ma