Wpis z mikrobloga

Śmiejemy się z polskich onuc, co świadczy o tym, że wykop trochę zmądrzał i przeważa nad szuraniem Fb.
Ale nadal mega daleko do ideału.
Weźmy chociażby bekę z tego:
https://www.instagram.com/reel/DN5-QurCBd6/?igsh=MndxZzV5YTJnNjlo

Przecież to mega zajebista piosenka dla przedszkolaków by zapamiętały, że nie można ich krzywdzić wmawiając im pewne bzdury pod pozorem tego, że starszy ma rację.
Jaka k---a tutaj na wykopie była beka z tego.
Dosłownie jak bym czytał komentarze z 1226 roku XD

#dzieci #nauka #rodzice #wykop
text - Śmiejemy się z polskich onuc, co świadczy o tym, że wykop trochę zmądrzał i pr...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@text: Inicjatywa fajna, ale niestety wykonanie takie czerstwe (tekst, śpiew, całokształt), że trudno się dziwić, że ludzie się śmieją. Wystarczy porównać z taką ADU, Gracjanem Roztockim, Mako... W takiej wersji miałoby sens. Pewnie też wyśmiewane, ale chwytliwe miałoby szansę na trafienie w jakąś publiczność. Jakie dziecko zainteresuje się 3 paniami kucającymi i prawie recytującymi wierszyk (śpiewem nawet amatorskim bym tego nie nazwał).
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Inicjatywa fajna, ale niestety wykonanie takie czerstwe (tekst, śpiew, całokształt),

@janawykop:
Ty zdajesz sobie w ogóle sprawę, jak wyglądają piosenki w przedszkolu? XDDD
Byłes kiedykolwiek na pokazie dla rodziców na jakiś dzień mamy/taty?
XDDDDDD
Rozumiem, że ws takiego wykonania tez będzie oburzeniene na skalę już nie tylko polska ale
text - >Inicjatywa fajna, ale niestety wykonanie takie czerstwe (tekst, śpiew, całoks...
  • Odpowiedz
@text: Tylko jak sam występowałem w przedszkolu :/ Nie pomyślałem z tej perspektywy. Troszkę jednak panie mogłyby się bardziej postarać. Ja w przedszkolu miałem zajęcia z panem od rytmiki, który grał na pianinie. Z tym XDDDDDDDDDDD to chyba troszkę prostackie i nieuprzejme w tym kontekście... To, że dzieci się uczą dopiero to jedno, a to kogo mają naśladować i od kogo się uczyć to drugie.
  • Odpowiedz
@text: To, że nie potrafię uczyć nie znaczy, że nie mogę stwierdzić, że nauczyciel jest c-----y. I nie porównuj wykonawcy (dzieci), do nauczyciela, który ma ich tego nauczyć. Te panie śpiewają i ruszają się nie równo i fałszują. Grać na instrumencie dziecko też będziesz uczył na nienastrojonym instrumencie w rytm trzaskających od przeciągu drzwi? Jeśli tak to współczuję Twoim dzieciom. Zrozumiałeś już co mam na myśli?
Uczymy się naśladując (dorośli
  • Odpowiedz