Aktywne Wpisy

michal-panicz +70
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +574
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

Najlepsze jest to, ze to właśnie najczęściej prawicowe konserwy najczęściej p------ą w dyskusjach polityczno-historycznych o zdradzie zachodu w 1939 roku, że nie uderzyli na Niemcy w pierwszych dniach wojny tylko musiała się ta pomoc rozbujać trochę.
A sami dziś p------ą by nie pomagać sąsiadowi, który może być dla nas najbardziej użyteczny przyszłościowo z Rosją, w zasadzie nie tylko chcą pomagać ale snują narrację, że wojna to albo wymysł Ukrainy, albo ich wina, albo chcą nas wplątać w wojnę XD
Aaaaani 1 zdania że Rosja może ponosi choć 1% za wojnę XD
Jak was nie nazwać onucami? Dlaczego się oburzacie na fakty?
Na szczęście coraz więcej z was się wystrzegał i wręcz mówi, że to z Rosją powinniśmy się bratać i stanowić jeden organizm kosztem UE. #polityka
źródło: IMG_7362
Pobierzktóre znając jakieś strzępki info, mieszają wszystko w taki sos, by wysnuć SPISEGGGG i narrację o ukraińskim ataku.
Nie wiem czy z czystej rasowej głupoty to robią, czy po prostu sa mentalnie tak pro putinowscy, że wszystko dopasowują sobie do
Nawet gdyby Ukraince publicznie głosili ze nas nienawidzą, pluli na nas i rozrabiali bardziej niz rozrabiają - nadal realpolitycznie powinniśmy robić wszystko żeby zachowali niepodległość od ruskich.
Konfa to zdrajcy
Chciałbym żeby ktos berkowicza wprost zapytał czy ruskie sa winne za wojne i zeby wytłumaczył dziennikarzowi ten wpis - co miał na myśli.
wielka prawica ale człowiek naprawde prawicowy po prostu takiego delikwenta zdzieliłby w morde za obrażanie wartości dla niego ważnych
Nie jest kluczową jak marzy się tobie sąsiadować z Rosją a może i docelowo mieć status Białorusi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I chyba o to walczą ruskie tzn polskie onuce.
Co prawda część z nich to pożyteczni idioci Rosji i robią to z powodu ok 70 IQ
@kwaz1:
Dlatego, że sąsiadom pomaga się w inny sposób. Jeżeli ty uznajesz, że pomoc = walka na froncie, to nieźle ci konfa polsko-ruska onocu mózg zryli.
A teraz powiedz jeszcze raz coś po konfiarsku XDDDDD