Wpis z mikrobloga

przypominam, że zaraz po strzelaninie panowała narracja, że zabił go transseksualista

@ShadyTalezz: a to nie był trans tylko furry homoś. Transem był jego chłop. Za wiele się nie pomylono TO WSZYSTKO SĄ ZBOCZENIA.

Okazało się też, że prawdą było, że sprawca to "reddit
  • Odpowiedz
@Howsitgoing Napewno nie ta ani ta co podal OP. Każda inna będzie na poziomie domysłów i urojeń bo oficjalnego info odnośnie motywu nadal nie podano. Wiec macie jeszcze chwile na wymyślanie jakiś historii o trans partnerach, lewackich redditach i innych takich
  • Odpowiedz
@Howsitgoing Nie nie są. Informacja o jakimś trans chłopaku czy współlokatorze została zdementowana. A nawet jeśli byłaby prawda nie mówi nic o motywie. Przypominam że nawet najbardziej prawicowi politycy urządzali sobie orgię z których uciekali oknami xDD
  • Odpowiedz
@Przepraszam_ale_masz_racje: raz mi jeden komunista w internecie powiedział że socialdemokracja to f-----m (bo za jedyny nie-f-----m uważał stalinizm i maoizm). Inny komunista powiedział mi że obniżanie podatków jest faszystowskie, a jeszcze inny że chrześcijaństwo jest samo w sobie faszystowskie
  • Odpowiedz
az mi jeden komunista w internecie powiedział że socialdemokracja to f-----m (bo za jedyny nie-f-----m uważał stalinizm i maoizm). Inny komunista powiedział mi że obniżanie podatków jest faszystowskie, a jeszcze inny że chrześcijaństwo jest samo w sobie faszystowskie

@aotereu: Ta.

Mi kiedyś na reddicie grupa amerykańskich postępowych "lewaków" tłumaczyła, że Stalin, Marks, Mao i inni to konserwatyści. Czyli prawacy. Czyli faszyści. XD
Z trzy lata później to samo słyszałem od
  • Odpowiedz