Wpis z mikrobloga

#ps4 #playstation4

Cześć, może mi ktoś proszę powiedzieć, jaka powinna być uczciwa cena za poniższy zestaw?

Playstation 4 Slim 1TB Czarny
Dwa pady

Wiedźmin III Dziki Gon (bez DLC)
Nier: Automata Day One Edition
Ghost of Tsushima
Far Cry 4
Dying Light
Until DawnNo Man's Sky
Spyro Reignited Trilogy
God of War (2018) Bez DLC
Horizon Zero Dawn Complete Edition (nówka w folii)
Death Stranding (nówka w folii)
Do tego stare fify i nba2k
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@vieniasn: chcę się tego pozbyć, bo i tak nie korzystam. A jednocześnie nie mam czasu i chęci na zabawy w OLX. Mam kolegę, który może by kupił, ale liczy na okazję, 500 zł powinno być ok?
  • Odpowiedz
@Pete1 500 trochę mało ale jak nie masz czasu i chęci to co zrobisz jak nic nie zrobisz chyba że wynegocjujesz chociaż na 550
one potaniały bardzo i sprawny slim z padem da się kupić za 350zł bez wielkich starań
  • Odpowiedz
@Pete1: ja w zeszłym roku sprzedałem slimke 500 g , z dwoma padami i 4 grami za 500 zł. Więc myślę że możesz zacząć od 700 i ewentualnie schodzić w dół. Popyt jest duży .
  • Odpowiedz
  • 0
@Eftef: już poszła za 500 do znajomego. Z ciekawości, gdzie sprzedawałeś? Chciałem uniknąć OLX'a, bo jak sobie przypominam sprzedawanie przeze mnie tam Switcha, to wolałem tego uniknąć nawet kosztem ceny - szczególnie gdybym miał sprzedawać konsolę osobno i gry osobno.

Został mi jeszcze Rock Band 4 z gitarą, to już chyba na OLX wystawię, bo z tego co zerkałem, to można za to dostać sensowną kasę.
  • Odpowiedz
@Pete1: siedzę teraz w Rzeszowie to wystawiałem na lokalnym serwisie rzeszowiak.pl ,z olx to mi nic nie mów ,ja dosyć często wystawiam tam gry i różne inne rzeczy , i jest jakas tragedia z tymi ludźmi , gadają nonstop , dupę zawracają , targują sie zeby im za jakieś grosze sprzedać itd. czasem z rzeczami chodze do serwisu z grami ,czasami idzie dobre ceny dostać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Eftef: jak tego switcha sprzedawałem, to miałem tak dość przygłupów, że jak mi w końcu jeden facet napisał, że daje X zł (100 zł mniej od ceny z oferty, jeżeli dobrze pamiętam, to było to jakieś -9% od ceny wyjściowej) i może przyjechać zaraz, to od razu się zgodziłem. Przyjechał z synem, trochę szkoda małego, że go ojciec wciąga w Nintendo ( ͡° ͜ʖ ͡°), pogadaliśmy,
  • Odpowiedz
@Pete1: z cex dają mega niskie ceny i w dodatku mocno się targują jak widzą ślady użytkowania na sprzęcie. Jak sprzęt wygląda jak nowy to dostaniesz tylko i wyłącznie tyle ile oni mają wpisane w cenniku. Nie ma możliwości podkręcenia ceny a to co proponują to często mniejsza kasa niż byś dostał z jakiegoś serwisu sprzedając go tam. W dodatku wystarczy kupić raz czy dwa razy gry u nich to
  • Odpowiedz
@Pete1 ja 2 lata temu sprzedałem swoją długo używaną PS4 slim bez gier za 600zł na OLX i poszła ekspresowo, drugiego dnia chyba, nie wiem jak teraz ceny wyglądają. Popatrz sobie ile te gry kosztują najtaniej na OLX i policz ile warte w sumie, na oko jakieś 300-400zł bo to same starsze gierki
  • Odpowiedz