Wpis z mikrobloga

@kuba-rozpruwa: Mnie bawi jak baby piszą wszędzie, że są samotne i nie mogą znaleźć chłopa nawet na apkach randkowych. xD
Przecież jakby taka kobieta zamieniła się ciałem z mężczyzną odpowiednikiem w skali atrakcyjności fizycznej od 1 do 10 to przez spotkanie się z samą obojętnością i niechęcią społeczną popełniła by magika w niedługim czasie przez brak atencji i zainteresowania nią. Jeszcze, żeby dostała męskiego popędu i libido. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Jeszcze, żeby dostała męskiego popędu i libido

@Nowystaryziel: nie ma czegoś takiego jak libido, tego nie da się zmierzyć metodami naukowymi to jest wymyślone i siedzi w głowie, w ciągu godziny laska może ci powiedzieć że ma niskie to mityczne libido a jak zobaczy chada to jej to momentalnie magiczne libido w kosmos wywala. To wymówka dla męża żeby dał jej spokój, "wiesz kochanie, ostatnio mam jakieś niskie libido"
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa

Strasznie mnie śmieszy, że współczesna kobieta jest polem walki między desperackim pragnieniem Chada a panicznym lękiem przed odrzuceniem. Te, które ostatecznie odważą się wyjść z inicjatywą, zazwyczaj są już stare i tęgo przebolcowane, więc nie mają nic anu do stracenia, ani do zaoferowania.
  • Odpowiedz
@Marek_zloty: była Norah Vincent feministka lesbijka, co dzięki wyglądowi zaczęła udawać chłopa przez pół roku, żeby napisać książkę w której udowodni uprzywilejowanie mężczyzn, itp.
Typiarka tyle odtrąceń ze strony kobiet uświadczyła i akceptacji w grupach mężczyzn, którzy myśleli że ona jest gejem ale ją przyjęli do siebie, że w końcu deprechy dostała i wylądowała w psychiatryku. W tamtym roku się dopiero wylogowała po jakichś 15 latach. No, ale jeszcze z
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: Przecież zadała zwykłe pytanie, więc dlaczego piszesz o chadzie? Chady to właśnie siedzą na tym tinderze i szukają ruchania, a jeśli ktoś chciałby zwykłego chłopa (lub baby) do poważnego związku, to może być ciężko.

Te, które ostatecznie odważą się wyjść z inicjatywą, zazwyczaj są już stare i tęgo przebolcowane, więc nie mają nic anu do stracenia, ani do zaoferowania.

@Derpinardus: Ja wychodziłam z inicjatywą, jak byłam młoda
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

Doskonale rozumiem, że na poziomie ekonomicznym to jest realny problem dla kobiet (a tym samym dla mężczyzn), ale prawda jest taka, że póki co wartość rynkowa Chada rośnie rok za rokiem, a konkluzja, że jedynym sposobem na szczęście na tym świecie jest ograniczenie swoich oczekiwań wciąż wybrzmiewa jak zakazane zaklęcie.

W efekcie mamy zagony trzydziech nie wiedzących, jaki kierunek obrać i tabuny mireczków, którzy coraz mniej chcą być wyborem z łapanki
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: o czyli teraz idzie na wyciskanie różowych i płatne supukcje dla bab xd Ciekawe czy ktoś jej wytłumaczy, że wszystkie te apki mają jednego właściciela
  • Odpowiedz