Wpis z mikrobloga

@CrazyZdzich: Czy tymi polskimi onucami nie powinny się zająć służby? Sprawdzić, przeszukać miejsca zamieszkania pod kątem współpracy z ruskimi? Myślę że po kilkudziesięciu takich akcjach, dobrze udokumentowanych fotograficznie i filmikami wrzuconymi do sieci, pożyteczni idioci powielający ruską dezinformację dwa razy by się zastanowili co napiszą w sieci.
  • Odpowiedz
@adhonores: nie mogę znieść tego pieprzenie o nie dzieleniu się w obliczu walki z tymi, którzy właśnie to robią. Tacy jak ty rozdzierają szaty akurat teraz, ale jak te indywidua nam szkodzą to siedzisz cicho. Jak ktoś cię napada to sie bronisz a nie stwierdzasz, że nie możesz nic zrobić bo to zaostrzy konflikt xD To brak działań normalnych ludzi zaostrza konflikt i pogarsza sytuacje
  • Odpowiedz
Zacne faszystowskie pomysły w tym wątku. Ładnie wam się ulało i pokazaliście jacy jesteście.

Z waszymi zdolnościami poznawczymi, to na tej liście stopniowo wylądowałoby 100% obywateli Polski, a wy sami byście krzyczeli "Czemu ja? Ja wcale nic nie zrobiłem. Zostawcie mnie, przecież razem z wami ich prześladowałem!".
  • Odpowiedz
  • 0
Do tego jeszcze by się przydał bot na Twitter, który odpowiada na pytanie "czy op jest na liście?"
  • Odpowiedz
@CrazyZdzich: @totem_lesnych_ludzi @conamirko widzę że wam znowu odpierdziela, jak za covida co chcieliście uniemożliwić funkcjonowanie w społeczeństwie ludziom co się nie zaszczepią. Dziś już nikt tego nie pamięta bo jak wiadomo "każdy wiedział, że szczepionki nie zatrzymują wirusa". Jak wam tak na tej ukrainie zależy to czemu was na froncie nie ma, tam potrzeba ludzi teraz i to bardzo bo z łąpanek na ulicy im nie starcza.
  • Odpowiedz
czemu was na froncie nie ma

@kwaz1: bo ciężko pracuje tutaj i płacę podatki żeby mój kraj mógł ich wspierać w walce finansowo a nie życiem własnych obywateli ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 2
@conamirko z przyjemnością. Nawróciłem swoją wcześniej antyukraińską dziewczynę.
Tak jak to powinno wyglądać, czyli rozmową i koncentracją na faktach i przykładach.
Robienie list wstydu i poczucie wyższości "z nimi i tak nie ma sensu rozmawiać" jest żałosne i oprócz łechtania ego nie robi po prostu nic.
  • Odpowiedz