Aktywne Wpisy

HoroLive +4
Co dostaliście od babć/rodziców w spadku? Wymieniamy tutaj (nitka)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)

PROponujek +478

#ukraina #pdk
Komentarz usunięty przez autora
No tak, niby pdk, ale robiac tego rodzaju analogie tylko wystawiasz sie na zarzut zmarnowanych
Co? xDDD
@SoplicaTadeusz: Jak to jest być nieudacznikiem?
Dobrze se zarobili na chłopskiej krzywdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SoplicaTadeusz: wiesz co inaczej wygląda to co piszesz, a inaczej wygląda sytuacja, kiedy pół miliona ludzi wraca na Ukrainę na wieść o wojnie - do rodziny i po to żeby walczyć, w jednostkach mobilizacyjnych są kolejki, obrona terytorialna ma więcej ludzi niż karabinów, Polacy masowo wspierają wysiłek wojenny
@Bardzo_fajny_kolega Nie pisałem o opłacaniu Ukrainy tylko Polski przez Polaków
@In_thrust_we_trust Mówiąc nieco górnolotne to zdrowe państwo powinno cały czas szykować się do wojny, a zjeżdżając trochę bardziej przyziemnie to przynajmniej od 2022 staramy się przecież możliwe rozpędzić przemysł i rozbudować armię
@kristart Dobrze, dziękuję.
Jeśli wspieramy wysiłek Ukrainy indywidualnie czy jako państwo to nie robimy tego z dobroci serca, tylko dlatego że leży to w naszym żywotnym interesie. Sasza jeżdżący furą po klubach nie powinien nas nic obchodzić, bo nie robimy tego dla niego ani pomimo
To że wsparcie nam się opłaca to jedno, ale to że zwykli Polacy stawali na głowie żeby pomóc to przede wszystkim było z dobrego serca.
Mnóstwo ukraińskich patriotów poszło do woja w pierwszych dniach wojny, mnóstwo zajęło się obroną cywilną, dostarczaniem pomocy itp. Większości tych patriotów już nie ma, rosną na nich zioła albo te k---y torturują ich w
To jeszcze nie jest żadnym "przygotowywaniem się do wojny". Nie używaj sformułowań których nie rozumiesz
Państwo więcej zarabia na ludziach kupujących BMW za pół miliona niż na ludziach kupujących kawalerki.
2/10 - wiem wiem, odpisalem na baita, ale i tak c-------o napisałeś.