Wpis z mikrobloga

@Fatalista1988: W sumie to mnie zawsze śmieszyło. UK miało swoją własną politykę migracyjną, nie byli nawet w strefie Schengen, Nigel Farage wprost mówił, że woli jako imigrantów ludzi z Indii niż z Polski, po wyjściu z UE, Brytyjczycy nie mogą pontoniarzy zawracać do Francji w ramach rozporządzenia Dublin III, zwiększyli liczbę wydawanych wiz dla ludzi z Commonwealth, a te nasze przygłupy z PiSu i Konfederacji bronią tych tumanów z
  • Odpowiedz
@szarekredki: tyle że dla angoli to Polak zawsze był tym głównym źródłem nieszczescia jak dla gasniczakow Ukrainiec. Przed wyjściem z UE angielska prawica ciągle pisała o złych Polakach którzy są najliczniejsza grupa w angielskich wiezieniach.

Ja wiem ze niektórzy na siłę się lubią oszukiwać że ich prawica to w sumie nas lubi....no tyle że tak nie jest ;)
Trochę jak ukraincy mówiący, że Braun to ich lubi i napewno chodzi
fidelio-fidelio - @szarekredki: tyle że dla angoli to Polak zawsze był tym głównym źr...

źródło: 1000092323

Pobierz
  • Odpowiedz
@szarekredki: żeby było ciekawiej w każdym kraju UE jest niezwykle bezpiecznie w porównaniu z taką np USA a ilość morderstw...spada. ja wiem ze na filmikach na tiktoku tak nie jest ale na filmikach na tik toku też nie ma nic o tym że w Europejskiej części Rosji jest więcej muzułmanów niż W CALEJ UE
fidelio-fidelio - @szarekredki: żeby było ciekawiej w każdym kraju UE jest niezwykle ...

źródło: 1000092337

Pobierz
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: nie rozumiem fenomenu Deski ( ͡º ͜ʖ͡º) siedzi w EP a lepiej reprezentuje USA niż Polskę. W PL nie wzbudza niczego kiedy w USA amerykańce klaskają gdy słyszą o komunizmie i JP2. No i językowo wypada nieco lepiej niż większość PISU a wystarczyło przykładać się na zmywaku prędzej pasuje do Konfunii niż do PISU. Pewnie dlatego jest trzymany jako łącznik między Pisem a narodowcami
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: to nie jest polski polityk, tylko polskojęzyczny polityk, z rodziny z długimi tradycjami. Jego dziadek donosił na Polaków nazistom, jego ojciec donosił na Polaków sowietom, a on donosi na Polaków Amerykanom.
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: Nie żeby coś, ale tak generalnie to między innymi przez postawy takich ludzi jak on UK znajduje się w takim miejscu w jakim się znajduje obecnie. Wyjście UK z Unii miało odzyskać Wielką Brytanie i sprawić, że znowu będzie wielka a efekt jest taki, że ludzie którzy byli za wyjściem dziś to przeklinają obwiniając za obecny stan UK wyjście z UE. To jest generalnie doskonała przestroga dla tych kretynów
  • Odpowiedz
Tarczyński

@Fatalista1988: to jest naprawdę smutny przypadek: on w Polsce jest kompletnie nikim, nawet w pisie się na niego wysrali, ale twardo lata po ameryce i tam bryluje wśród dziadków z murzasichle.
  • Odpowiedz