Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +1122
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

źródło: comment_1594496734F9Fw1m7MuBTrWCTLBU7oKI
PobierzŁo Panie.
@RobertPupica: Nie, bo nie było sklepu sieci w mojej okolicy.
@KaerTrolle: ja tak robiłem, bo jeździł lepszą i szybszą trasą niż miejskie i mnie odbierał ze szkoły i odwoził prawie pod blokiem, bo akurat tam skręcał w ulice ze sklepem xD
@deziom: tak w Polsce mniej więcej wyglądało życie w tym roku, ale jak czytam, że gdzieś mieliście darmowe autobusy do marketu i pracowników na wrotkach to jakiś kosmos i sci-fi xD
@RobertPupica: dlaczego francuzi na rynek polski zawsze wprowadzali markety których nazw nie da się wymówić?
Dlaczego u nas jest jak w lesie?
W Reykjaviku sklepy są od 9/10 do 21 otwarte ale każdego dnia. Zaś te wielkie jak hagkoup dłużej a nawet są całodobowe. Co prawda chyba tylko 2 w stolicy + netto ale jednak są
@Gaboleusz ja pamietam ze za gowniarza zastanawialem sie do czego sluzy ten system rur/tub, co