Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +200
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +9
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Kupiłem uszkodzone audi a5 2007r. z niesławną skrzynią multitronic. Zrobiłem wtryski i pompę i okazało się, że skrzynia szarpie, przebieg auta to 205000 tys, jak myślicie dynamiczna wymiana oleju coś może pomóż? czytając stare tematy na forach niektórym pomagało a niektórym zaczęła szarpać ponownie po przejechanych 2,3 tys. Rozumiem, że tylko tyle można spróbować podziałać, bo do tego filtra się nie dostanę bez wyjęcia skrzyni, tylko przy remoncie. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to początek końca skrzyni. Po podpięciu do kompa nie pokazuje żadnych błędów. Ktoś może się wypowiedzieć na ten temat, przy tym przebiegu jeszcze trochę liczę że obejdzie się bez remontu skrzyni, póki co jeżdżę tylko na D, żeby nie przeciążać.
#audi #a5 #samochody #mechanikasamochodowa #multitronic
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu