Aktywne Wpisy

Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

PolnyBestiowicz +151
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz

#nfz #zdrowie #gorzkiezale
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-14 075352
Pobierz@wolviex: idź prywatnie, byłem niedawno, dałem 300zł. W szpitalu w Żywcu mają terminy zabiegów na marzec (znaczy mieli ze dwa miesiące temu, więc teraz pewnie będzie maj/czerwiec). Nie panikuj, działaj, bo jak ci jebnie to będziesz warzywem. Skąd jesteś? Może co podpowiem
Ale wracając do rehabilitacji. Mi najbardziej pomagał masaż, który polegał na rolowaniu mięśni wzdłuż kręgosłupa. Ciężko to trochę wytłumaczyć, ale efekt jest taki, że odciąga się i luzuje mięśnie. Ponoć jednym z głównych problemów jest własnie to, że organizm próbuje stabilizować kręgosłup nie tymi mięśniami co trzeba.
Jeśli wiesz o czym mówię i nie pomaga, to cóż, przykro mi bardzo.
Jeśli pierwszy raz słyszysz to warto
Ja mam coś takiego.
źródło: temp_file115464085131852299
PobierzChyba, że prywatnie, to za 3 dni robocze #pdk
@hiperchimera: top nawet nie jest żart.
Rezonans kręgosłupa szyjnego na nfz: za trzy miesiące. Prywatnie? 600 ziko i jutro. Neurochirurg: lustopad 2026. Prywatnie, TEN SAM: dwa tygodnie, bo ma dużo chętnych.
Zmiany zwyrodnieniowe typu Modic I w blaszkach granicznych trzonów kręgów C5/C6. Krążki międzykręgowe odcinka szyjnego kręgosłupa z cechami dehydratacji na jego wszystkich poziomach, nieznacznie obniżone na poziomach C5/C6 i C6/C7. Rdzeń kręgowy w uwidocznionym zakresie o prawidłowym sygnale. Na poziomie C4/C5 bulging krążka międzykręgowego nieznacznie spłycający rezerwę płynową kanału kręgowego, zwężający otwory międzykręgowe z prawdopodobnym przyleganiem do korzeni nerwowych obustronnie - cechy stenozy otworowej I st. obustronnie wg. Kim'a.