Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +3094
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
francis0440 +141

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

@malachit9 Pierwsze słyszę żebym chciał dziecko.
@malachit9: Ale kto je sprowadzi na wieś i do małych miasteczek, co tam będą robić? Kto pokryje koszty?
@malachit9: dzieci chcą mieć, ale zajmować się nimi już nie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@malachit9: nie znasz nikogo z Ameryki Południowej, nie? Tam poziom odklejenia kobiet jest podobny jak u nas, social media + bandy bogatych śliniących się turystów zrobiły swoje.
Dzietność wygląda jsk wygląda, bo ludzie przede wszystkim nie mają warunków do posiadania dzieci - żeby mieć dzieci trzeba mieć odpowiednio duże mieszkanie, a żeby obecnie nabyć mieszkanie dwupokojowe jest totalnie poza zasięgiem zwykłego człowieka. Ponadto posiadanie dzieci to studnia bez dna, a jako odpowiedzialny rodzic masz byc w stanie zapewnić dobre warunki. Ile ludzi jest w stanie spłacać kredyt na takie mieszkanie, który
Przez egoizm ojca który poleciał na egzotykę syn zostanie mieszanym incelem
Jedyna sukcesywna mieszana to dziecko z czarna kobieta która ma dużo testosteronu gdzie syn zostanie CZARNYM BULLEM ale znowu będzie większe ryzyko że się będzie gorzej uczył i
@PoduszkaDoSiedzenia69: Następny z tą fantazja o mieszkaniach. W mieszkaniach nie rodziły, nie rodzą się i nie będą rodzic się dzieci. Dzieci rodziły się na obsranej wsi która zniknęła