Aktywne Wpisy

laventel +54
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

kamil-tumuletz +324
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mirki, szukam oferty dla rodziny, spełniającej wszystkie poniższe kryteria, dostępnej w dużym mieście na #slask:
a) umowa bezterminowa, bez zobowiązań + najchętniej jedna łatwa płatność miesięcznie
b) podstawowy, ale stabilny internet i TV stacjonarna w dwóch mieszkaniach
c) cztery numery telefonu do zachowania i przeniesienia, na wszystkich oferta z nielimitowanymi połączeniami i SMSami, w przypadku dwóch numerów telefonu - dodatkowo krajowy pakiet internetowy z lejkiem (brak ryzyka braku internetu czy dodatkowych wysokich opłat za transmisję mobilną) - koniecznie niezawodność i dobra jakość połączeń telefonicznych
Co wybrać, gdzie szukać? #pytanie #telewizja #internet #abonament #karta #komorka #play #plus #orange #tmobile #mobilevikings #siecikomorkowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: slidee-1
PobierzTv i internet Orange. Możesz wtedy używać TV gdzie chcesz bo to idzie appki przez net.
Dwa adresy TV to zawsze będzie więcej niż jedna umowa