Aktywne Wpisy
dudekk602 +4
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

Bolns_Sesz +39
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz

Jak mam 35lat i nic nie umiem, dostarczam kebaby za 5k miesięcznie mam dwie lewe rączki, średnie wykształcenie, nie jestem techniczny, to jaki kurs moglibyście mi polecić żeby zwiększyć swoje zarobki i może zmienić pracę
Kurs koparkowego?
Kurs widłowego?
Uprawnienia elektryka?
Może też policja/straż miejska
Na wózku widłowym nie wiem czy bym zarobił więcej niż obecnie nie wiem jak ze spawaniem nigdy nie miałem z tym do czynienia.
@Amigoyamigo na wózka widłowych jak wyżej angielski jakieś tam podstawy mam nienawidzę excela, więc nie wiem czy byłaby jakaś praca w korpo dla mnie.
Pracowałem już jako kelner barman pracował na
@derivatives może to jest jakiś pomysł
Czy warto szukać jakiegoś kursu na pracownika biurowego czy to bez sensu?
Ponadto operowanie ładowarko koparka jest podobno trudne. Jeśli naprawdę nic nie umiesz to wózki widłowe to najprostsza droga
Jeszcze teraz przyszło mi do głowy operator CNC. Chyba dość proste ale kasa nie powala
Wszystko co dobrze płatne to trzeba ogarniać lub mieć doświadczenie. Błędne koło
Do straży idź jak młody jesteś. Robią nabory w komendach co