Wpis z mikrobloga

@Smarek37 straszne g---o. Czuć p-----e gazowanego napoju, a kazda cola i pepsi smakuje jak cola zero, oczywiście niedogazowana. Pozbyłem sie tego szitu.
  • Odpowiedz
  • 0
@marcus777: w sumie chyba bez promo. Soda z 3 butelkami, te 12 syropów, dodatkowy nabój, ż3by nie było przestoju i 2 dodatkowe butelki czyli razem 5 coś około 7 stówek
  • Odpowiedz
@Smarek37 spoko. Każdy lubi co lubi. Dla mnie nie ma nic lepszego niz fritz-kola i cola mio mio. To kupuje całymi skrzynkami. Jedyne colki, które mozna pic na drugi dzień otwarte i wygazowane. Zwykłej coli nie wypije otwartej juz nawet po godzinie
  • Odpowiedz
  • 0
@RobinSchudl: 12 syropów
Edit sorry napisałeś w sumie 12 syropów. Podwójne kupiłem tylko te podstawowe, vo wziąłem jeszcze jakiegoś energy, lemoniady, liptona. Syropy chyba po 2 dyszki za sztukę było.
  • Odpowiedz
  • 5
@RobinSchudl:

Przepłaciłeś

Kurde, gdybym miał każdą złotówkę kalkulować to bym chyba zwariował. Jeżeli 2 dychy przepłaciłem to trudno, jakoś przeżyję
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Jamniki2: nie używałem takich babskich gadżetów, ale na siłkę dymałem prawie 30 lat systematycznie więc jak tu będzie podobnie to będę używał
( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz