Wpis z mikrobloga

@NowyStaryMirek: zazdroszcze. Mam różową, którą szczerze kocham, ale mam niezrealizowane fantazje od wielu lat i trochę załuje, że spotkałem się z nią tak szybko :P. No ale powiedziała, że jak trafię na okazję, to mam od niej pozwolenie.
  • Odpowiedz
  • 1
@PowiatowyBanan ja realizuje fantazje, nawet gangbangi czy fetysze o których nie słyszałeś xD i myślę że to psuje albo raczej zmienia podejście do kobiet. Może więc dobrze że nie próbowałeś jeżeli jesteś zakochany. Ja w miłość nie wierzę ale może są dwa różne światy. Albo i więcej. Dla mnie kobiety to bardziej towar, dla ciebie ktoś bliski. Dla mnie niepojęte twoje podejście a dla ciebie pewnie moje.
  • Odpowiedz
klasyczny internetowy smalec alfa

@salo91: pomyliłeś sprawy. Jeśli pozostaje wierny 1, nic mu nie szkodzi. Pół roku, rok się otrzepie, znajdzie nową i elo. Mówisz o "klątwie ru**acza", ale do tego musiałby zaliczać różne laski w szybkim tempie.

Nie polecam, kilku znajomych miało z tym problemy. I to nie tylko normiki, faceci z podejściem jak Ty @NowyStaryMirek też. No ale oni walili panny przemysłowo, dosłownie recytując kluczowe punkty PUA.
  • Odpowiedz