Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

miki4ever +3
#mecz bierzcie pod uwagę, że Legia i tak zrobiła wynik niezły jak na te 4 mecze, punkty miały przyjść w grudniu.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.

AirPodsy mają świętne wyciszanie hałasu (lepsze niż zatyczki do uszu Loops), więc wydają się być idealne – tylko jak to spiąć, żeby móc rozmawiać z drugą osobą, która by miała „zwykły” interkom i zatyczki do uszu? No i raczej do AirPodsów nadal by się przydał zewnętrzny mikrofon.
W Airoh jadąc prędkością autostradową nie miałem takich szumów i hałasu w kasku, jak przy 80kmh w kasku HJC, który przy prędkościach 110kmh jest aż nie do wytrzymania bez zatyczek.
Airpodsy nie mają protokołu do komunikacji z interkomem, więc jedyne rozwiązanie jakie jest:
Airpods podpięte do telefonu,
Interkom podpięty do telefonu,
dzwonicie do siebie i rozmawiacie jak w przypadku zwykłej rozmowy telefonicznej.
@wiktorbo: a no tak, zapomniałem wspomnieć: mam fabryczny wydech. Więc u mnie prócz szumu wiatru nie ma co męczyć uszu.
@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: Tak, zdecydowanie. Powiem więcej, mam kabrioleta i… też często na otwartym dachu jeżdżę w AirPodsach dla wyciszenia hałasu. Wiatr powyżej 100 kph robi swoje.
@MacDada: pokusiłem się na HJC (i71) po Airoh ST502 (czy jakoś tak), ponieważ ma dedykowany interkom HJC (bodajże Smart 50b), który bazuje na Sena 50S/50R. Niby po aktualizacji powinien pozwolić nawet na łączenie się z połączeniem meshowym od Cardo. Co
@MacDada: nie wiem jak można jeździć ze słuchawkami w kasku, przecież to idzie zwariować tak pije to w uszy, post wczesniej wykopowi ekperci doradzają kolesiowi,żeby zamiast kasku M brał S bo to,że mu uszy ledwie wchodzą to tak ma być XD, a tu taj inny koleś chwali,że mieszczą mu się słuchawki bezprzewodowe XD i tez każdy jest z tym OK. XD Ja wiem,że są tam miejsca na głośniki, ale
@krzysztof2033: @MrDracek: Dla mnie jest git. Generalnie kominiarka ułatwia, żeby w czasie zakładania nie wypadły z uszu. Zwykle nie jeżdżę dłużej niż godzinę, a nawet jeśli, to robię przerwy, gdzie zdejmuję kask i głowa również
Nie czaje czemu ludzie nie dostosowują sobie kasku pod własne potrzeby, tak samo z wentylacją, ludzie piszą,ze w jakimś kasku to ma lepsza wentylacje... przecież bez problemu możesz sobie te