Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +20
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

CzosenWan +55
źródło: IMG_20251027_125026827_HDR
Pobierz

Zalewa nas gownoAI z każdej strony, już sam się łapie na tym, że nie wiem czy coś jest tworem AI czy też nie. YouTube coraz bardziej staje się AI'owym gownem, tłumaczenie napisów których nie da się wyłączyć albo nawet dubbing (!). W telefonach AI, w autach AI, smart hołmy sterowane aplikacją, zaraz pewnie w piekarniku też będzie AI. Nawet w robocie ludzie nie używają swojego mózgu tylko piszą na chacie gpt, żeby ten im napisał ładnego maila.
Mam 29 wiosen "zaledwie", a się czuję jakbym miał 79 czasami, powoli nie nadążam za tym wszystkim, może to naturalne z wiekiem, że się przestaje nadążać?
Sam napisałem ten gownowpis używając smartfona xd.
Już możecie wklejać memy z freethinkerem ale nie mam się komu wygadać z takich rzeczy :(
#przegryw #sztucznainteligencja #zalesie
Ja tam nie mam facebooka ani innych platform popularnych, co najwyżej YouTube.
Tylko że ludzie do d3bjle i wolą o to taki sposób spędzać czas.
Technologia AL jest potrzebna, ponieważ samemu można uczyć się różnych czynności. To winna ludzi a nie technologii
@CebulowyKrul A tak już nie jest?
Nie ukrywajmy, social media są tak projektowane, żeby człowiek odmóżdżał się na nich. Opcje strony/aplikacji
Po prostu wyzalilem się z dwóch rzeczy które mnie najbardziej ostatnio w-------a czyli właśnie rolki i ai XD