Wpis z mikrobloga

Oto jak skuteczna potrafi być rosyjska propaganda. Nie oceniam czy wrzucił to ruski bot, troll czy konfederata.

Bo Europa Zachodnia to nie:
- zamożne społeczeństwa
- wysoko rozwinięta służba zdrowia czy edukacja
- mnóstwo pięknych krajobrazów
- miasta przyjazne mieszkańcom z rozwniętą komunikacją miejską, kulturą, architekturą
- szanowanie praw człowieka
- wysokie standardy pracy
- możliwość podróżowania po całym kontynencie bez konieczności ciułania na to pół życia

Nie, Europa Zachodnia to jakiś randomowy peron w Londynie gdzie akurat stanęła muzułmanka z rodziną i jakiś angielski freak. To jest właśnie kwintesencja Europy Zachodniej, tak właśnie wygląda Zachód, choć podobne zdjęcie można by zrobić w dużym polskim mieście, gdzie też czasem obok siebie stanie dziwadło i babka w burce.

Niesamowite, wręcz niespotykane w Muchopierdzińsku, że w dużych miastach na świecie żyją obok siebie różni ludzie, także ci z kompletnie różnych bajek, choć akurat w wymarzonej dla wielu Rosji jest od groma muzułmanów, ale o tym lepiej nie wspominać.

#rosja #wojna #polskieonuce
Sathanas_Gloriam - Oto jak skuteczna potrafi być rosyjska propaganda. Nie oceniam czy...

źródło: image

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyk21: bo jak ktoś coś zrobi w lewo to od razu lewak jak ktoś w prawo to od razu prawak, ja tu 100 razy dziennie jestem wyzywany że jestem kacapem bo np napisze że nie wiadomo skąd te drony (jak dosłownie jeszcze nic nie było wiadomo) XDDD

@Frygus96: Ty chyba zwyczajnie nie nadążasz, ale prosimy o więcej :)
  • Odpowiedz