Aktywne Wpisy

hotshops_pl +524
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
Co oprócz kapusty i cebuli do farszu można dodać? Bo grzyby to wiem....
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: temp_file5012146185914371200
Pobierz

- śmiercionośnych szczepionkach powodujących autyzm (oprócz tej ruskiej, leczącej raka)
- 5G gotującym mózgi
- setkach ukrytych zgonów w wyniku powodzi
- ratowaniu Irańczyków na granicy z Białorusią
- zmuszania do jedzenia robaków
- Bugatti Veyron dla Zelenskiej
- obleganiu zachodniej granicy przez tony uchodźców
- wojny na Ukrainie jako wielkiej inscenizacji, a jednocześnie sugerowanie wysyłania młodych na front
- “ukraińskich” dronach nad Polską
- kokainie na stole u Żeleńskiego oraz Macrona
Nikt tych postów nie usunął, nie przeprosił, nie prostował, ani nie odpowiedział prawnie.
Możecie wrzucać notki społeczności na Twitterze, prostować na wykopie czy nawet w telewizji, a i tak nic się nie zmieni dopóki taki coolfon czy inny papież nie pójdzie siedzieć za powielanie narracji obcej agentury w Polsce.
#zalesie #bekazkonfederacji #polityka
źródło: image_picker_0241EADA-CEF5-446F-A9F4-3E90C7C2C470-21195-000003860DE9A7ED
Pobierz@walciak: Ale na szurskie poglady to ja moge przymknac oko.
Niech se ktos wierzy ze ziemia jest plaska, ze maszty komorkowe powoduja raka, ze reptilianie rzadza swiatem. mam to gdzies.
Ale otwarte sympatyzowanie z kacapami to nie jest "szuryzm" to duzo bardziej powazne. To sympatyzowanie z wrogiem.
i choć widzę, że Beretta ma bardzo podobne logo, to sobie przybliż i uznaj sam.
Sikorski przyodział logo trójząbu, nawet jeśli tylko podobne. Szef spraw zagranicznych.
Ok, może to w formie solidarności. Na pewno
@Pokaczu: No i o to chodzi. Kazdy medal ma dwie strony :D Czyli na cos sie przydal :D
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-co-sikorski-ma-na-kurtce-wicepremier-wyjasnia-telusowi,nId,8020360
Oczywiście wszyscy kłamią tylko wy macie rację.
@Pepperek: nie pamiętam którego ale jednego z tych pisowkich trolli już pozwali, więc jest "anonimowy" do momentu aktu oskarżenia xd
Ale tak szczerze - a nie tak, jak internet od Ciebie wymaga.
@gorzki99: no nie wszyscy wlasnie, cześć się nabiera.
Jestem strzelcem i widzę tam logo beretty. Ale jakbym nie był pewny co tam widzę to jednak zamiast postować fejury wolałbym zamknąć gębę i jednak poszukać...