Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@mnemonk: Z pewnością były takie przypadki, ale to co widziałem teraz to jakieś szaleństwo. Nawet Trump potrafił okazać szacunek gdy jakaś jego głośna przeciwniczka zmarła. Charlie Kirk nawet nie był jakimś prawicowym radykałem
  • Odpowiedz
Nawet Trump potrafił okazać szacunek gdy jakaś jego głośna przeciwniczka zmarła.

@Al-3_x: ooooo, nawet prezydent potrafi się zachowac, kto to widział! xD
  • Odpowiedz
@Al-3_x: no tak, nazywanie komunistami, homoterrorystami, feminazistkami czy ekoterrorystami, u plawaćków miało charakter prześmiewczy 😆

To prawactwo głównie szczuje, a to na LGBT, a to na imigrantów, a to na czarnoskórych itd
To prawactwo jest głównym roznosicielem fejków, hejtu i agresji, i robił to ten koleś, który przez to co rozsiewał spadł z rowerka.
  • Odpowiedz
@Al-3_x w zasadzie większość tego co napisałeś to kłamstwo, ale najbardziej kuriozalne u ciebie jest wybielanie prawicy, sugerujące że to były takie w sumie podsmiechujki z ich strony.
  • Odpowiedz
  • 4
@gozer-traveler: Może ujmę to inaczej. Prawica potrafi być obraźliwa i to mocno, ale nie celebruje masowo strzelania do lewicowców i nie nawołuje do ich zabijania. Też trzeba pamiętać, że mówię o Ameryce, a nie Polsce gdzie faktycznie Braun by chciał biczować gejów.
  • Odpowiedz
  • 5
@KotBojowy: Znaczy prawica jak najbardziej potrafi być chamska, obraźliwa, ale nie było masowego poparcia dla mordowania oponentów politycznych aż do teraz.
  • Odpowiedz
  • 4
@unlucky_: Jak pisałem wcześniej atak na kapitol był atakiem w instytucje państwa którą uważali za skorumpowaną, a nie w lewicowych polityków z powodu ich poglądów. To jednak dwie różne rzeczy.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: @Al-3_x to właśnie prawica najczęściej gloryfikuje, celebruje i nawołuje do strzelania lub mordowania przeciwników politycznych, i to nie jakieś randomy z internetu, tylko ludzie na prawicy znani. Wyznają kult siły, gadają o wieszaniu komunistów, że będą wisieć zamiast liści, namawiają do aktów terroru, np żeby strzelać do aborterów itd
  • Odpowiedz