Aktywne Wpisy

roberto07 +74
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +80
źródło: 1000010602
Pobierz

Ale chyba straszne brednie wypisuje, zwłaszcza odnośnie zakazu wprowadzania osób trzecich do wspólnej nieruchomości przez jednego ze współwłaścicieli.
Jeżeli jest postawienie że współwłaściciel może korzystać swobodnie z nieruchomości wspólnej, to przecież raczej nie można mu zakazać zapraszania „gości” którzy zostaliby na dłużej. Czy może chat gpt faktycznie ma rację?
#prawo #sadowehistorie #prawocywilne #pytaniedoeksperta #chatgpt #ai #sztucznainteligencja
źródło: IMG_6403
Pobierzźródło: IMG_6404
Pobierzźródło: IMG_6406
PobierzAdwokat mi tłumaczył, że to oznaczałoby że nie może w pełni korzystać ze swoich praw do korzystania ze współwłasności, więc nie może tak być. Ale też nie traktuje go jako wyroczni, bo powiedział też, że podział mieszkalnej nieruchomości wspólnej powinien zostać przeprowadzony
@chokysrocky: To wytłumacz dokładnie sytuację "Chatowi" a jako załącznik daj PDF z przepisami prawa (ujednoliconymi) dotyczącymi tej sytuacji. O ile wiem to póki co nie ma żadnego publicznie dostępnego modelu przetrenowanego konkretnie pod polskie prawo.
Altman prezentując któryś z kolei model pokazywał dokładnie