Aktywne Wpisy

vieniasn +20
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

#raportzpanstwasrodka
spoko
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-12 o 23.11.43
Pobierz@Okunciaran: czego fiskus nie widzi, tego budżetowi nie żal
@niedorzecznybubr: Jeśli faktycznie tyle zarabia tygodniowo jak to @Okunciaran przytoczył, to ja mu sie nie dziwie. Nawet zakładając pesymistycznie, że średnio na tydzien wyciągnie 400$, to i tak wyjdzie 1600$, to jak na warunki Wietnamu bardzo dobry hajs. Te pokoje jednoosobowe za 360 $ full umeblowane na europejskim standardzie z windami, to jeszcze zostanie mu 1240 $ do
@PanZuo: bez wizy pracowniczej chyba nie może tego robić?
@PanZuo: ale nie o to chodzi. Nie może tak po prostu mieszkać w Wietnamie xd. Musi wjeżdżać w kółko na turystycznej chyba. A świadcząc jednocześnie pracę zapewne łamie prawo.
@Marecki85: tygodniowo