Wpis z mikrobloga

Nie no te gierki są chyba tworzone dla miliarderów którzy się nudzą w swoim prywatnym odrzutowcu na trasie Monaco - ZEA, ilość mikropłatności jakie tam są jest tam absurdalna, można by spokojnie i 100tyś $ włożyć jednego dnia na wszystko co gra oferuje.
Alternatywą jest oglądanie 1000 reklam dziennie dosłownie na każdej jednej opcji w grze masakra... a najgorsze jest chyba to że w pewnym momencie jesteś tak zablokowany przez poziom gry że bez wydawania pieniędzy nie da się dalej przejść albo zajmie to z kilka miesięcy.
#android #gry #grymobilne
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rurt_Kussell: Bo jak jestem w pracy i mam przy sobie tylko telefon a tak wypada że muszę czekać na kogoś lub na transport to sobie chciałem w coś tam poklikać no ale nie sądziłem że jest tak źle xd
  • Odpowiedz
@Nehro Kilkanaście lat temu grałem w różne mobilne “strategie. Szczerze powiedziawszy, to fajnie wspominam tamte czasy i ludzi z różnych zakątków świata.

Najlepsze w tym wszystkim było to, że ktoś mógł zainwestować sporo czasu, pieniędzy i zostać wyzerowanym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obecnie rynek mobilny jest bardziej zyskowny, niż konsole i PC razem wzięte. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz