Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +255
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
dran2 +95

Jest piątek, czas wolny
Ważna chwila
A mam wrażenie, że prawie nikt z wykopu tego nie śledzi
Trochę to przykre
Przecież ja Wam nie każę
Napisałem tylko, co myślę
Zazwyczaj mirko trzyma rękę na pulsie, ostatnio #polskieonuce itd
Mamy nagle nadzwyczajne posiedzenie ONZ i transmisję na żywo i aż taka kompletna cisza?
Po prostu wyraziłem swoje zdziwienie
Dziękuję, miłego wieczoru życzę
Niech to p---------e nic nie „wniesie”, ale i tak wydaje mi się, że chyba jednak dobrze usłyszeć, co myśli na ten temat tak wiele innych państw. I usłyszeć, że są po naszej stronie. To naprawdę nic nie znaczy? Nic a nic?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzAle git, też mi się kiedyś wydawało, że to ważne.
A ja, mimo wszystko, jestem przynajmniej ciekaw, co mają do powiedzenia. A przede wszystkim, co ma do powiedzenia wysłannik Rosji. Uważaj co chcesz, nie chcę się kłócić, nie to jest moim celem.
Ale słucham na żywo, co mówi ten ruski oblech i już czuję, że te słowa przejdą do historii. W negatywnym tego słowa znaczeniu.
Kolejna rzecz - ONZ: opowiesz mi o tym wielkim "zjednoczeniu"? ;)
ONZ to martwa organizacja
Organizacja to ludzie. Widzę tych ludzi, żywych ludzi, którzy przyjechali oznajmić swoje wsparcie. Więc chyba nie aż tak martwa.
Dziękuję.