Aktywne Wpisy

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Potrzebuję zaprojektować szafę i małą garderobę.
Jakie sposoby organizacji dla ubrań sądzisz Mirku lub Mirabelko, że są warte rozważenia?
Nie potrzebuje nic specjalnego do krawatów, biżuterii itd.
Może coś do pasków do spodni, od takich wymysłów.
Jakieś kosze do organizowani ubrań - nie wiem w czym to miałoby być lepsze od szuflad?
Mi się spodobały:
- pantografy
- specjalny wieszak do spodni
- specjalna szafka do butów
Jak macie jakieś przemyślenia w tym temacie lub przeze mnie wymienionych rzeczach proszę się podzielcie.
#urzadzajzwykopem #remontujzwykopem #szafa
Wieszaki na spodnie - jak ktoś nie lubi składać w kostkę i chodzi w garniakach - ok
Specjalna szafka do butów - powszechne zjawisko. Systemy wysuwane są spoko,
Do zwykłych spodni np. jeans albo shorty na lato jak się to sprawdza?