Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: Ukraina wysyła drony (udające rosyjskie) na Polskę -> Polska/Zachód się wkurza i daje więcej wsparcia / zaczyna strzelać do dronów/rakiet na terenie Ukrainy

Oczywiście ludzie głoszący taką teorię nie zastanawiają się jakie konsekwencje dla Ukrainy by wynikły z tego, kiedy Polska dowiedziałaby się o spisku
  • Odpowiedz
Ukraina wysyła drony (udające rosyjskie) na Polskę -> Polska/Zachód się wkurza i daje więcej wsparcia / zaczyna strzelać do dronów/rakiet na terenie Ukrainy

@Imperator_Wladek: Tylko, że Polska jako członek NATO za bardzo chyba nawet tego nie może robić bo to oznaczałoby przystąpienie sojuszu do wojny.
  • Odpowiedz
Oczywiście ludzie głoszący taką teorię nie zastanawiają się jakie konsekwencje dla Ukrainy by wynikły z tego, kiedy Polska dowiedziałaby się o spisku

@Imperator_Wladek: no jak była sprawa Przewodowa to Daniłow mówił że ma dowody na to że to rosyjskie rakiety. I co, jakie konsekwencje wynikły?
  • Odpowiedz
no zonacz zupelnie jak putin :) korwin, glos moskwy w twoim domu

@mleko3-2procent: Biorąc pod uwagę jakich polityków pewna partia z której on się wywodzi miała i nadal ma w swoich szeregach to myślę, że nie tylko on xD
  • Odpowiedz
no jak była sprawa Przewodowa to Daniłow mówił że ma dowody na to że to rosyjskie rakiety. I co, jakie konsekwencje wynikły?

@Usmiech_Niebios: jakie? Sam dobrze wiesz jakie. Ale ja jednak widzę różnicę (i zgaduję, że nie tylko ja) pomiędzy (najprawdopodobniej) przypadkowym wystrzeleniem rakiety kierunku Polski i kłamstwem na ten temat, a celowym wysłaniem dronów w celu wywołania eskalacji na linii NATO-Rosja. Zdecydowanie trudniej byłoby przyjąć przeprosiny w drugim przypadku
  • Odpowiedz