asdfghjkl asdfghjkl 17 godz. i 31 min temu 17 + Konsumpcja!!!!!oneoneone #legancko #gotujzwykopem źródło: IMG_0830 Pobierz
dreamcore dreamcore 17 godz. i 29 min temu via Wykop 1 + @asdfghjkl: ale bym o----l takie dawno nie jadlem
asdfghjkl asdfghjkl 17 godz. i 18 min temu via Wykop 1 + @dreamcore: miałem pierwotnie zrobić krokiety, ale tkneło mnie, że dawno nie jedliśmy tego wiec decyzja została zmieniona
kitty-cat kitty-cat 16 godz. temu via Wykop 0 + @asdfghjkl: co to jest? Wygląda fajnie i chcę przepis (ʘ‿ʘ)
asdfghjkl asdfghjkl 15 godz. i 55 min temu via Wykop 0 + @kitty-cat: jedni to nazywaja kapuśniaczki, inni paszteciki z kapusta i grzybami. Przepisów znajdziesz pełno w necie. nie ma tam żadnej magii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kitty-cat kitty-cat 15 godz. i 51 min temu via Wykop 0 + No nie wiem, te wyglądają jakoś wyjątkowo "chrupiąco" jakby były z półkruchego ciasta, ale może mi się wydaje.
asdfghjkl asdfghjkl 15 godz. i 13 min temu via Wykop 1 + @kitty-cat: nie normalne ciasto takie słodkawe jak na bułki mleczne drożdzowe. Mleko, tłuszcz, mąka, cukier, sól i drożdze
źródło: IMG_0830
Pobierz