Wpis z mikrobloga

Ponieważ pierdziele się ostatnio z ekspresami do kawy to chmara muszek owocówek nad ekspresem w pracy skłoniła mnie do zastanowienia się, czy sprzątaczka czyszcząc ekspres czyści też zaparzacz.
Ziobro zdziwienia, zaparzacz zasyfiony w opór XD
po umyciu muszki magicznie zniknęły, a kawa zaczęła smakować duuużo lepiej. Mam teraz sama do siebie pretensje, że przez 8 miesięcy piłam kawę z takiego zapyziałego sprzętu.
Na następnej rozmowie kwalifikacyjnej nie będę pytała o zarobki tylko poproszę żeby mi pokazali ekspres do kawy XD
#pracbaza
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asiakasia: Ja z kolei nigdy nie zrozumiem fenomenu tych ekspresów, no ale na czymś trzeba kosić hajsy z tych kołchozów ¯\(ツ)/¯. Kawa smakiem z tego czegoś kompletnie niczym nie powala. U mnie w #pracbaza nasika tych popłuczyn 1/4 kubka, reszte po same burty zalewają mlekiem z kartonu lub tą pianą mleczną i sie delektują niczym Brad Pitt w reklamie DeLonghi, jakby ze św Graala pili xD - parodia
  • Odpowiedz
  • 0
@TobiaszSuchy yyyyyyyy bo pisze na mikro wysrywy o ekspresach do kawy? XD
@Stefan_ciastko to nie kołchoz, oprócz mnie są tylko 2 osoby, w tym oprócz mnie z ekspresu korzysta jedna xD dlatego właśnie się zainteresowałam tymi muchami. kawa z ekspresu ciśnieniowego smakuje lepiej niż z przelewowego i podobnie jak z dobrej kawiarki, natomiast też nie rozumiem ludzi którzy mówią że bez kawy nie są w stanie się obudzić i bardzo
  • Odpowiedz