Wpis z mikrobloga

Kupiłem wczoraj sobie i bratu #armareforger. Wcześniej przegrałem jakieś 3 godziny w #arma3 i nie porwała mnie ta gra, rozumiem że milsim, że ta gra ma być wolna i względnie spokojna, ale arma 3 już przesadziła (zrozumiałem dlaczego ludzie mówią, że squad to taka arma, ale nie musisz udawać, że dobrze się bawisz). Za to reforger przez mniejszą mapę i mocno uproszczony gameplay (wzgledem 3) jest świetny, przegraliśmy wczoraj z bratem jakieś 4 godziny i skończyliśmy tylko dlatego, że była 1 w nocy xD
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wap_eeL właśnie ta gra jest tak nudna, że aż ciekawa xD wczoraj z bratem wbiliśmy idealnie na restart serwera, przejęliśmy dość mocno do przodu wysunięty punkt, w międzyczasie dojechały 2 oddziały i wracaliśmy się chyba na 3 buchanki na punkt z suplami, ja wyrwałem w auto może z 5 kul, a po jakichś 15 sekundach słyszę, że druga buchanka, która jechała kawałek za mną wyrwała z rpg xD następnie szybkie czyszczenie
  • Odpowiedz
@wap_eeL a to myśmy z bratem ogarnęli, że do skody da się załadować suple, więc ładujemy po 80 supli i wyścigi przez pół mapy xD ale logistyka też może być śmieszna w tej grze, szczególnie jak jedziesz pełną ciężarówką i nagle rpg przyleci niewiadomo kiedy i niewiadomo skąd xD
  • Odpowiedz