Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +972

@DrGreen_2: gdyby mógł, pewnie byłby dumny, że umarł za drugą poprawkę
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_symbols_designated_by_the_Anti-Defamation_League_as_hate_symbols
@klefonafide: tak samo jak twoje prawo do jazdy i posiadania samochodu jest warte tych kilku tysięcy śmierci rocznie. Pewnie byłbyś dumny gdybyś za to prawo umarł.
@konrado12: nigdy tak nie powiedziałem
@konrado12: nie jestem bojownikiem prawa jazdy
@wrednyfutrzak: no ale zamrodowal go chlopak z bardzo parwciwej rodziny, ojciej byly poicjant, rodzina bardzo chrzescijanska, mormonska, ludzie co lubili
@JanuszStuleja: Kirk sam wysmiewal i zartowal z napadu na Horton, do tego powielajac fake newsy od Muska. Masz racje tak sie nie robi...