Wpis z mikrobloga

Ostatnio wrzuciłem wpis o pot filerze w domu to myślałem, że mnie wykopki zlinczują. Oczywiście wszystko dlatego, że śmiałem twierdzić, iż rozwiązanie się u mnie sprawdza podczas gdy inni twierdzili, że się nie sprawdza i musze im przyznać rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego stopnia, że dostałem nawet PW mówiące, że jestem 'popier**lony polecając takie g*wno' xD

Anyway... nie zrażając się chciałbym polecić dzisiaj kolejny gadżet, który przypadkowo dobrałem na Aliexpress a okazał się świetną rzeczą. Jak masz dzieci, używasz dużo baterii w zabawkach, akumulatorków to zdecydowanie polecam.

Przedstawiam... tester baterii!

Małe uniwersalne gówienko które pokaże Ci od razu stan naładowania. Dzięki temu dowiedziałem się min, że z moim Convoyem wszystko OK a jedynie akumulatorek się już nie ładuje.

6 zł na ali, 12 zł z wyświetlaczem, 22 zł w media expert.

Polecajka!

PS
Uprzedzając - tak wiem, mogę sprawdzić baterię językiem, mogę obijać ją o blat, mogę włożyć do latarki i zobaczyć czy świeci, moge sobie kupić Duracella z paskiem naładowania, moge korzystać z akumulatorków i ładować je co wieczór.

#aliexpress #gownowpis #gadzety #remontujzwykopem #diy #dzieci
ATAT-2 - Ostatnio wrzuciłem wpis o pot filerze w domu to myślałem, że mnie wykopki zl...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2: działa, bo czemu ma nie działać, imo osobiście wolę testować multimetrem, działa dla każdego rodzaju baterii, od pastylek, przez AA aż po 18650 i inne ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@sirgorn to jest lepsze. Bo jak nauczysz latorośl z tego korzystać to możesz jej dać wiadro baterii i będzie miała rozrywkę, po sprawdza baterie a ty masz chwilę spokoju żeby zrobić jakiś śmieszny wpis na Mirko albo pooglądać memy
  • Odpowiedz
@Ranger ustawiasz na mierzenie napięcia stałego i mierzysz na końcach baterii, jak pokazuje na minus, to znaczy że na odwrót mierzysz. I tyle
  • Odpowiedz