Aktywne Wpisy
nowszyja +1501
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

LeonL +365

Anyway... nie zrażając się chciałbym polecić dzisiaj kolejny gadżet, który przypadkowo dobrałem na Aliexpress a okazał się świetną rzeczą. Jak masz dzieci, używasz dużo baterii w zabawkach, akumulatorków to zdecydowanie polecam.
Przedstawiam... tester baterii!
Małe uniwersalne gówienko które pokaże Ci od razu stan naładowania. Dzięki temu dowiedziałem się min, że z moim Convoyem wszystko OK a jedynie akumulatorek się już nie ładuje.
6 zł na ali, 12 zł z wyświetlaczem, 22 zł w media expert.
Polecajka!
PS
Uprzedzając - tak wiem, mogę sprawdzić baterię językiem, mogę obijać ją o blat, mogę włożyć do latarki i zobaczyć czy świeci, moge sobie kupić Duracella z paskiem naładowania, moge korzystać z akumulatorków i ładować je co wieczór.
#aliexpress #gownowpis #gadzety #remontujzwykopem #diy #dzieci
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file4063094296903183740
Pobierzźródło: temp_file8733366295791788535
Pobierz