Aktywne Wpisy

maybe +70
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pykam obecnie w Final Fantasy IX; wczoraj dotarłem do końcówki dysku 3. i sceny, w której gra "You are not alone". Jezu. Jakie to było fenomenalne. Muzyka arcygeniusza Uematsu, zabawa mechanikami oraz wyniesienie relacji postaci na absolutne wyżyny. Jeżeli muzyka nie zmiania się na motyw bitewny, gdy atakuje cię jakaś maszkara, to wiesz, że dzieją się rzeczy niezmiernie istotne. Coś niesamowitego. Aż mi się łezka w oku zakręciła, a to zdarza się BARDZO rzadko. Ten kawałek będzie mi teraz grał w głowie przez najbliższe tygodnie. Jak to możliwe, że jeden człowiek skomponował tyle wybitnych utworów tak bardzo od siebie różnych i idealnie pasujących do sytuacji?
Link do You are not alone
A tu do wersji w wykonaniu orkiestry
#gry #finalfantasy #finalfantasyix #uematsu #nobuouematsu #muzykazgier
Jeżeli jesteś głodny ost japońskich kompozytorów, to zapoznaj się z muzyką z gry legend of mana - mistrzostwo świata.
Chłop jrpg porównuje do rdr1 xddd pewnie dobrego steka do sushi byś porównaj bo to jedzenie i to jedzenie xd top guna do Bergmana, gdzie obie rzeczy są dobre ale nieporównywalne, daj już spokój.
@Cerber108
No Uematsu najmocniej w historii wziął sobie do serca to, żeby przedstawić muzyką emocje postaci w grach bez voice actingu, nikt tego nie zrobił lepiej i pewnie nikt nie zrobi, bo voice acting to
@derVerlorene: nic dziwnego ze nikt w te final fantasy nie chce grac, to jest totalny cringe