Aktywne Wpisy
kutix99 +380
Wyobraźcie sobie: kupujecie dziecku książki za kilkaset złoty co rok, bo „taka jest lista” — a otwieracie i widzicie to samo, co było rok wcześniej. Tylko inna kolejność rozdziałów i zmienione kilka zadań. Wydawnictwa i system edukacyjny stworzyły model, w którym stały obrót podręcznikami jest niemal gwarantowany. Nauczyciele wybierają serie (często wspierane darmowymi materiałami), ministerstwo ogłasza „aktualizację”, a rynek używanych książek dostaje po łapkach. To nie jest przypadek — to biznes kosztem

#biologia #sen #spanie #zdrowie #praca
Pracowaliście kiedyś na zmiany? Wasze życie po tym nie jest takie samo? :D
Tak se myślałem ostatnio czy to jest tak jak mi się wydaje, dla przykładu, jeżeli przy normalnej pracy fizycznej musisz spać 9 godzin to po tygodniu nocek jesteś w plecy tak gdzieś -20 godzin snu, zakładając że idziesz spać o 7, śpisz do 14 a
Pracowaliście kiedyś na zmiany? Wasze życie po tym nie jest takie samo? :D
Tak se myślałem ostatnio czy to jest tak jak mi się wydaje, dla przykładu, jeżeli przy normalnej pracy fizycznej musisz spać 9 godzin to po tygodniu nocek jesteś w plecy tak gdzieś -20 godzin snu, zakładając że idziesz spać o 7, śpisz do 14 a

Podałem ten wpis dalej na portalu X(dawnej Twitter), link do wpisu:
https://x.com/Darekzig/status/1966283829787898095?t=FwHhOwJAoW23VPdotwGgzw&s=19
Kto ma Twittera to niech podaje dalej, moje wpisy na temat dezinformacji mają coraz większe zasięgi.
#polskieonuce #rosja #ukraina #stopdezinformacji
źródło: temp_file4524343473831849411
Pobierz