Wpis z mikrobloga

• 2
@Ow3n Dla mnie nie ma różnicy czy jest to "przegryw" jak wy to nazywacie, czy gymrat, czy IT świr, czy gość trenujący sztuki walki. Ważne, żebyśmy mieli podobne poglądy polityczne. Raz byłam u znajomego na kilka nocek, był lewakiem I ciężko było. Niestety z takimi osobami się nie dogadam.
  • Odpowiedz
  • 0
@kleboldswaifuv2 wykop czytam od czasu do czasu, bo ten portal już dawno zginął. Moderacja to j----e lewaki i nic nie można zrobić. Kojarzę Cię kiedyś jak byłaś ja grubym rauszu. Zdrowia Ci życzę i nie cpaj, bo z tym nie wygrasz
  • Odpowiedz
  • 0
@Ow3n Na rauszu byłam jeszcze przed zwiazkiem z wykopkiem. Mam w planach rzucić opio, ale to sprawia, że zarabiam więcej. Na trzeźwo nie jestem w stanie zarabiać nie licząc pobocznych dochodów pasywnych. A na samych pasywach ciężko póki co, bo co mi da 2.5k$ średnio tygodniowo? Potrzebuję więcej.
  • Odpowiedz
  • 0
@kleboldswaifuv2 widzę, że duże masz zapotrzebowanie. Mieszkanie chociaż swoje masz czy ciągle wynajmujesz. Domniemam, iż jakiś kredyt masz? Normalnie ludzie nie we dwoje nie mają 10k na miesiąc i żyją w 40 metrach wynajmowanych.
  • Odpowiedz