Wpis z mikrobloga

• 0
@kleboldswaifuv2 i tak jestes z------a po uszy jak biegasz za syropkami na kašelė jakby to byla cena zycia i šmiertie. Nie mecz sie i wpisz sie na jakas substytucje, odwyk (jeden ci sie udal, szczerze – bylas moja jedna z wybitniejszych inspiracji). Alko ci wyszlo, ale kierunek na opio to systemowo ustawiony wolant ponizej linii horyzontu. Naprawdę fajna z cb dziewczyna, jakkolwiek by cie w komentarzach nie nazywali – ty nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Ow3n pochwal się swoją wiedza o uzaleznieniach. Slucham i nie skrytykuje.

Chyba ze chcesz cytowac pismo švinītė. To lepiej taguj jakos by cie dodac na czarno.
  • Odpowiedz
  • 0
@KenCzi Ja nie kwalifikuje się do żadnych refundacji. Place 100%, lekarze wyłącznie prywatnie. Nie mam tu gdzie teraz jestem nawet żadnego ośrodka nawet dziennego. Zresztą, nie chcę, chce czuć się dobrze. Poza tym ja mam dwie osoby do wykarmienia dragami, że tak powiem. To jest za bardzo skomplikowane wszystko
  • Odpowiedz
  • 0
@kleboldswaifuv2 p-----w, przepraszam– nas, funduja z innej gorki pieniazkow. Nie musisz sie skladac na te piramide finansowa. Korzystaj z ich glupoty, jak oni nas, to my ich. Pzdr
  • Odpowiedz
  • 0
@KenCzi nigdy nie pozwolę sobie, żeby jakiś zjeb twojego pokroju mnie obrażał na wykopie. Jesteś 0 downie, więc zamknij papulca i uwal się na w pokoju u rodzicow
  • Odpowiedz