Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +136
Ma ktoś pomysł jak to pudło na rower umocować do roweru żeby przyjechać z ładunkiem z 20 km na lotnisko?
#zlomkiemprzezswiat #rower
#zlomkiemprzezswiat #rower
źródło: image_picker_E7C5E2F2-6AAE-4749-8701-AFBFFA4E1832-24676-000003432A0246F7
Pobierz
askey +84
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

I nachodzi mnie też pewna refleksja, czy jeżeli dialog już nie wchodzi w grę, to co? Powinniśmy się mordować? Wyjść na ulicę z widlami i siekierami, palic auta naszych oponentow? Bo co? Jeżeli nie możemy siąść do jednego stolu i porozmawiać, to co nam zostaje? Chyba jedynie wojna.
#usa #polityka
@TheFunGuy: Za Floydem też tak płakałeś?
@dqdq1 No i to wg. Ciebie ok? Bo powiedzmy sobie szczerze, jedna rzeczą jest czarny humor, a drugą szczera radość że gość zostal zabity - tutaj rzeczywiście niepotrzebnie dodalem w poscie informacje o
smieszkach. Bo raczej uderzam w ludzi celebrującychźródło: image_picker_7F7795C1-E01C-4187-A686-DFCFC9903E61-4424-000000D708726CD0
Pobierz@TheFunGuy: Nie, debaty ukierunkowane na to by gadać z nieprzygotowanymi ludźmi i ich ośmieszać, żeby prawaki mogły bić konia w internecie pisząc o "oraniu lewactwa" to nie "cywilizowany dialog", tylko te słynne korwinowe "szachy dla debili". Jeśli komuś to imponuje to sam też jest mało lotny.
@Filipterka25: Świetne porównanie przestępcy z gościem, który prowadził tylko debaty.
źródło: temp_file2971360454419578527
Pobierz@Przyjaciel_Rodziny: prawda, wedle wszelkich dostępnych danych Floyd nie popierał terrorystycznej Rosji ani ludobójstwa w Gazie.
@TheFunGuy: Generalnie w moim odczuciu na przykład nie ważne z której strony prawej czy lewej zginęłaby osoba nie jest to dobre. Natomiast według niektórych jestem odklejonym lewakiem za ten pogląd ( ͡° ͜ʖ ͡°)