Aktywne Wpisy

Teuvo +56
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +24
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

@BogatyLewak: no kiedyś tam było taniej, teraz d------i $486.60 na 3 lata ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mnvt: tylko dlaczego tam można brać tylko na rok, najlepiej bym od razu wziął na 4 lata
Domeny, to można nawet i na 10 lat
Możemy Ci stworzyć ofertę na 3 lata lub więcej.
Jeżeli potrzebujesz większej przestrzeni na pocztę to mamy również hosting e-mail.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
150 GB = 1177,11zł brutto za 3 lata
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie -> https://seohost.pl/hosting
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.